Träning i medveten närvaro – BME

Du har möjlighet att få vila och återhämta dig under 30 minuters sessioner i lugn miljö mitt i Stockholm.

BOKA ETT PERSONLIGT MÖTE HÄR

Köp fyra träningssessioner på USB.  Kontakta mig här.

För att lyssna på BME avslappningsträning gratis, klicka här

 

Den fysiska kroppen och det mentala sinnet är två delar som tillsammans beskriver den individ du är, och det liv du lever just nu.

Ditt medvetande kan med lätthet befinna sig i framtiden och det förflutna, medan din fysiska kropp bara kan vara i nuet.

Din mentala inställning påverkar direkt din fysik varje dag. Ständig stressbelastning ger överansträngda och spända muskler, medan mental avspänning ger vila och återhämtning även för den fysiska kroppen.

Effekterna av BME – träning i medveten närvaro

  • bygger din kapacitet att utvecklas – både kroppsligen, känslomässigt och ditt sinne.
  • skapar balans, så att din kropp och dina tankar samarbetar på ett naturligt sätt. Dina handlingar och din närvaro blir ett sammanhang.

Förmodligen har du någon gång upplevt att du inte riktigt varit närvarande vid ett samtal, eller på ett möte. Kroppsligen har du varit på plats, men tankarna har befunnit sig på annat håll. Kanske har du vid tillfället haft svårt att koncentrera dig eller känt att uppmärksamheten varit inåtvänd, på händelser i framtiden eller i det förflutna.

Det är inget ovanligt, eftersom din hjärna vill producera tankar. Det du kan göra, är att träna ditt medvetande att tänka på rätt saker och vara uppmärksam på det som är viktigt för stunden.

När du är mentalt närvarande kommer du att kunna lyssna, se och uppleva det som händer just nu. Ditt medvetande kommer att bearbeta informationen snabbare och lättare. Du kommer att få uppleva dina känslor på ett ärligt och insiktsfullt sätt.

Även din samtalspartner påverkas av din mentala närvaro. När ditt intellekt är närvarande, blir samtalen mer balanserade. Du kan aktivt välja att delta på ett sätt som lyfter samtalet eller tar mötet framåt. Du har lättare att forma en åsikt kring det som diskuteras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *